Sjukvårdspartiet i Värmland, SiV stärker sin representation i Värmland.

Sjukvårdspartiet i Värmland har utsett sina första tjugoen namn på valsedeln. ”Det har varit stort intresse för att engagera sig i Sjukvårdspartiets politik under nomineringsprocessen, vilket stärker oss! Sjukvårdspartiet i Värmland är tvärpolitiskt vilket visar sig i att vi fritt kan fokusera på vad som är bäst för Värmland och våra invånare, ” säger Marianne Utterdahl, Säffle som fått förnyat förtroende som förstanamn.

Görel Hopman, Kristinehamn är nummer fyra på listan.  ”Det är oerhört viktigt att fortsätta utveckla hälso- och sjukvårdenPatienternas möjligheter till en tillgänglig, nära vård och personalens arbetssituation är frågor som står högt på Sjukvårdspartiet i Värmlands agenda, säger Görel.”

En av nykomlingarna på plats nr fem är Hans Nilsson, kommunalråd i Eda kommun. ”Det är viktigt att alla delar av Värmland är representerade. Jag tror jag kan göra nytta i frågor som regional utveckling och kollektivtrafik, säger Hans. ”

Förståelse för och fokus på friskvård är en av partiets huvudfrågor. Ett bredare utbud av behandlingsmetoder bör utvecklas för att möta behovet av modern sjukvård”, säger Berit Larsson, Karlstad

Att hela Värmland skall värnas i all utveckling är en självklarhet för oss i SiV, ” säger Birgitta Sjögren, Torsby som troget fortsätter sin gärning i partiet och gläds åt tillväxten bland kandidater från norra Värmland.

Sjukvårdspartiet är väl rustat för samtliga ansvarsområden i den kommande regionkommunen. Vid årsmötet i mars kommer listan kompletteras med fler kompetenta och engagerade namn från hela Värmland.

Här presenteras listan!

Dela sidan

Sjukvårdspartiet i Värmland