Hem / Ingegerd Welin Fogelberg

Ingegerd Welin Fogelberg

Valberedning

tolvJag är gift med Erik Fogelberg och tillsammans har vi fyra barn och tolv barnbarn.

Vi bor i Säffle sedan 1975. Jag har arbetat inom skogsindustrin i med bl.a metodutveckling och kvalitetssäkring. Dessförinnan arbetade jag inom läkemedelsindustrin. Har efter pensioneringen haft kurser i pappersteknik och uppdrag som teknisk bedömare vid revision av ackrediterade lab.
 Numera ägnar jag mig mest åt politik, trädgårdsarbete och barnbarn. 
Jag uppskattar småstadens alla fördelar med närhet till det viktigaste man behöver inklusive närheten till naturen.

Mina barnbarn och alla barn som bor i Säffle ska kunna få en gedigen skolutbildning med valmöjligheter som gör dem behöriga till vidare studier, de ska kunna utveckla sina fritidsintressen och de ska kunna få en sjukvård som även innefattar specialistvård, t.ex barnläkarkonsultation.Mina hjärtefrågor är Säffles framtid som en hållbar kommun, dvs en utveckling som tillgodoser dagens behov utan att äventyra kommande generationers behov. 

 En hållbar utveckling är en av nycklarna till framgång för vår kommun och i vår vison 2026 säger vi att vårt mål är att leda hållbar utveckling. För att kunna nå målet måste Säffle kommun  profilera sig bättre och bl.a satsa på närproducerade och ekologiska varor och tjänster.
 Att bygga och renovera energisnålt ingår också i en hållbar utveckling liksom satsning på bio-, sol-, och vindenergi. Här vi har gott om ”råvara”. 

I den hållbara samhällsutveckling ingår kulturen som en fjärde dimension förutom ekonomisk, social, ekologisk hållbarhet. Därför är det också mycket viktigt att Säffle satsar på kultur i alla former. En riktig konsthall står högt upp på önskelistan.

Om Du vill prata politik med mig når Du mig via mail ingegerd.welinfogelberg@gmail.com eller telefon 073-372 8313

Jag finns också på Facebook 

Dela sidan

Sjukvårdspartiet i Värmland