Vår hedersmedlem och vän Inga-Lena har avlidit

Inga-Lena Jansson avled den 22 december 2019 efter en lång tids sjukdom. Hon blev 83 år.

Inga-Lena, har genom sin tid, sin charmiga, generösa och livssprudlande personlighet bidragit till Sjukvårdspartiet i Värmlands verksamhet fram till hennes och maken Erik Janssons flytt från Värmland efter valrörelsen 2014.

Vid det sista årsmötet innan deras flytt till Halmstad utnämndes Inga-Lena och Erik av en enig partistämma till hedersmedlemmar i partiet. Inga-Lena bidrog inte bara genom att vara vårt fd Landstingsråd Erik Janssons trofasta stöd och support utan också med ett stort engagemang för partiets – och kanske ännu mer – partikamraternas väl och ve.

Hon har bidragit med tankar och utveckling i själva politiken, även om hon överlät mycket av det politiska hantverket till oss andra. Hennes bidrag till en öppen, trygg och lekfull atmosfär har varit oerhört värdefullt

I samband med partiets sammankomster av olika slag, har många njutit av Inga-Lenas goda bakverk, mat och kaffe. Många har också känt sig välkomna in i gemenskapen tack vare hennes förmåga att se och bekräfta alla. I samband med våra valrörelser var hon mycket engagerad i att hålla valstugan öppen och välkomnande. Vi hade återkommande besök i valtältet i senaste valrörelsen som frågade efter Inga-Lena, hennes goda bullar och varma, kloka samtal. Hon är saknad av många.

Vårt största deltagande till Erik och övriga nära och kära.

Marianne Utterdahl

Och Vännerna i Sjukvårdspartiet i Värmland

Erik administrerar Inga-Lenas minnessida och här kan du läsa mer, tända ett ljus, skriva minnesord och få information om begravning mm.

https://minnessidor.fonus.se/memorial_page/memorial_page_personal_info.php?order_id=3733640&set_site_id=2&cat=home&sign=fa0ce9cd2670f6bdf8181df990969132

Dela sidan

Sjukvårdspartiet i Värmland