Pressmeddelande – Hans Nilsson, Koppom, blir ny ersättare för SiV i Regionstyrelsen

Sjukvårdspartiets styrelse har sammanträtt och i stor enighet utsett Hans Nilsson, Koppom att efterträda Birgitta Wessmark, Karlstad som ersättare i Regionstyrelsen.

Birgitta lämnar efter lång och trogen tjänst sina politiska uppdrag på egen begäran, men kvarstannar i partistyrelsen och fokuserar på att bidra där med sin kompetens och långa erfarenhet, vilket partiet är mycket tacksamma för.

Hans är också engagerad för SiV som ordinarie ledamot i regionens Kollektivtrafiknämnd.  ”Det ska bli roligt att få jobba med hela Region Värmlands verksamhet i regionstyrelsen. Jag kommer att fortsätta arbeta för bättre kollektivtrafik och nära vård runt om i Värmland”, säger Hans Nilsson.

Regionrådet Marianne Utterdahl är SiV:s ordinarie ledamot i regionstyrelsen, tillika ordförande i hälso- och sjukvårdsnämnden. ”Jag ser fram emot vårt samarbete också i regionstyrelsen. Vi kommer att utgöra en bra kombination för att driva våra väljares, medlemmars och vår partigrupps frågor framåt”, säger Marianne Utterdahl.

Dela sidan

Sjukvårdspartiet i Värmland