Hèléne Agdén

Ledamot i Kommunstyrelsen
Ledamot i Kommunstyrelsens arbetsutskott
Ledamot i Kommunfullmäktige
Ersättare i Regionfullmäktige

Jag är född och uppvuxen i Säffle och bor fortfarande kvar i denna fina lilla stad tillsammans med ett av mina tre barn, de andra två är numer vuxna och har flyttat hemifrån. På min fritid bygger jag på mitt hus, pysslar i trädgården, umgås med vänner och naturligtvis också med mina barn och barnbarn. Som invånare i en liten stad vill jag hjälpa till att dra mitt strå till stacken både som politiker och som yrkes och privatperson genom en positiv syn och genom att marknadsföra allt bra vi har i vår stad Säffle.

Jag var under mandatperioden 2015-2018 ordförande i socialnämnden. Det är ett stort och ansvarsfullt uppdrag som kräver mycket engagemang, men det är roligt! Jag har en yrkesbakgrund som bland annat enhetschef inom LSS och äldreomsorg, socialsekreterare, familjevårdskonsulent, säljare och skribent.

Just socialt arbete, psykiatri, juridik med den enskilda människan i fokus har alltid intresserat mig och jag fördjupar mig och utvecklas ständigt inom detta område. Sen är ju politik så mycket mer än socialt arbete och vårt parti har representanter i alla kommunens nämnder och är delaktiga i mycket som händer i kommunen. Jag vill att Säffle bygger en ny ridanläggning och att vi får fler att välja en aktiv fritid i Säffle genom att delta i det stora utbud som våra föreningar erbjuder inom både sport, friluftsliv och kultur.

Jag känner mig stolt över att få representera SiV och få föra partiets värderingar vidare för tillsammans kan vi göra skillnad! Det finns mycket kvar att jobba på och jag vill vara med och påverka, det hoppas jag att även du vill.

Vill du prata politik med mig når du mig via e-mail helene.agden@saffle.se

Dela sidan

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Sjukvårdspartiet i Värmland